Post by sticoutrenjode on Feb 6, 2022 19:35:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WindWings: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ WindWings: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel ama canlandırma reklamları hiç oynamıyor.. acıklı
Tekrar merhaba evet güncellemeyi aldım güncellemenin hiçbiri istediğim şey değil evet şimdi bu oyunu bırakıyorum........
Cat Bird სათავგადასავლო gwv
WindWings: Space shooter, Galaxy attack (Premium) ... Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack (Premium) ... iPad için Instagram yok mu?
Güzel
Space Shooter: Galaxy Attack android uzay savaşı oyunu incelemesi. Uçak savaşı, uzay ve sonsuz macera ...
Space shooter Galaxy attack MOD HİLE v APK İNDİR
Yeni oynamaya başladım ve bu bir patlama....şimdiye kadar. Beğenmedim ekleme yok
Space Shooter İndir
WindWings: Space Shooter Аркади bbl
Seviye boyunca sizi araç değiştirmeye zorlayan oyunlar umurumda değil. Bir aracı yükseltmek için zaman ayırırsam, kullanmayı tercih edeceğim araç budur.
çok fazla ada
Açıkçası oyunun bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Reklamsız yaklaşım harika, belki de verdikleri ücretsiz Premium nedeniyle. Duraklatma menüsündeki hız ayarı muhtemelen en iyi özelliktir. Daha kolay seviyeler için 2 kat hızlanma ve daha yüksek ve daha zor seviyeler için yavaşlama sağlar. İyi bir seviye sistemi var, 50'ye kadar oldukça kolay olduğunu fark ettim. Geçmişte, düşmanların HP'si daha yüksektir. Boss karmaşıklığı daha yüksek seviyelerle ölçeklenir ve oyuncuya her 10 seviyeyi dört gözle beklemesi için bir meydan okuma verir.
Güzel zevkli bir oyun.
Kısa net süper oyun gibi oyun
güzel bir oyun
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up APK 1.6.8 indirin - son ...
Bu oyunda google'ın sahip olduğundan daha fazla "gib uz moneyz" pop-up'ınız var. Onlara zaten çok fazla vermiş olmama rağmen (AAA oyunundan daha fazla), profesyonellerin avantajlarından birinin "daha fazla para isteme" olması beklenir, ama burada değil. Ücretsiz olarak yükselteceğiniz çoğu şey size karşı hilelidir. Bir seviye gemi yükseltmesi, 100'ler gibidir (premiumunuz yoksa) bir seviye boyunca öğütür. "Günlük görev", sizden 5 kez yükseltmenizi istiyor! Sonra 3 yükseltme daha... Bu utanmaz bir nakit kapmaca.
Ödeme yapmadığınız sürece daha yüksek seviyelere ulaştıktan sonra oynamaya devam etmek imkansızdır. Ne gereği var??
Güzel bi oyun bedava bedava
Sayılamayacak kadar çok sayıda atıcı var. Ve çoğu aynı. Ancak mücadele ettikleri yerde bu oyun parlar. Gerçekten yeni bir şey yapmıyor, ama sorun değil, çünkü yaptığı işte harika. Yeterince tavsiye edemem. DİKKAT: Göz ve el koordinasyonunuz iyi değilse bu oyun size göre değil.
Uygulama
süperrrrrrrrrrrrrrr
Bir gemiyi bir seviyeden s seviyesine yükseltmenin yaklaşık bir hafta sürdüğünü öğrenene kadar oyunu sevdim. Mağazada ne alacağınıza şansa bırakmadan karar verebilmelisiniz. Mağazanın olduğu gibi, iyileştirme ihtiyacı oldukça eksik.
Bug bug bug bug. Neden çalışmıyorsun?
WindWings: Space Shooter, Galaxy Attack Apk İndir - APKFollow
İyi oyun
Oyunun ortasında düzlem değiştirme/dönüştürme yeteneğinin harika konsepti. Ama sadece bu 2 uçağı alıyorsunuz ve madeni paralarla yeni bir şey satın alamazsınız.
Bu oyun harika, grafikler harika Bu oyunda çok zaman harcıyorum ve bu benim için söylenecek çok şey var, geliştiricilere teşekkürler! Harikasın!
Büyük soygun. Kara kutu olması gerektiği gibi çalışmıyor, yapboz parçaları bir şaka, cehennem gibi para aç. Neden birileri en iyi oyuncu olmak için para öder, beni aşar.
Eğlenceli oyun, sadece kısa reklamlar ve değerli taşlar için mevcut reklamlar. İyi denge.
Statgame stat ho jo
rüzgar kanatları
WindWings: Space Shooter Zręcznościowe djuh
Harika bir oyun.. Bunlardan bir sürü denedim ve bu şimdiye kadarkilerin en iyisi
Serin
GÜZEL oyun, ancak sağlıktan ölmek biraz zor, bu da zor oyun deneyimini ortadan kaldırıyor.
Space Shooter – Galaxy Attack MOD (Unlimited Money) Apk
Hepsi aynı, kolay, sevimsiz, reklam istilasına uğramış, ödül talep etme simülatörü
Uyku
Bu oyun ilk bir iki gün için eğlencelidir. Size ücretsiz premium veriyorlar ve ben tüm oyun modlarından zevk alıyorum, ancak mikro işlemler o kadar yırtıcı ki, sürekli olarak sizden para dilenen farklı açılır pencerelerle bombalanıyorsunuz. Devenin sırtını kıran şey, bir gemi için parçaları öğütmeye karar vermemdi, ancak onları elde edene kadar, aslında GEMİ SATIN ALMAK zorunda olduğunuzu ve sonra parçaların onu yükseltmek için kullanıldığını öğrenmedim. Ücretsiz bir oyun oynamak istiyorsanız, bu değil. Zamanını boşa harcama.
Bu harika!!! Kalkanlar, hareket, en iyi yanı diğer oyunlar kadar ölmemeniz
Bu oyun iyi fikirlerle doluysa da, biraz aynı ve grafikler oldukça naif görünüyor. Tyrian gibi bu tür harika eski oyunları taklit etmeye çalışıyor, ancak hiçbir yerde eğlenceli değil. Herhangi bir gerçek hikaye eksik ve her şey çok genel ve hayal gücünden yoksun geliyor. Çekirdek oyun biraz eğlenceli, çünkü bir tren yolculuğunda sıkıldıysanız, haberleri okumaktan daha ilginç.
🤙🏽
Gemini Strike: Space Shooter 12+. Space opera meets bullet hell. Armor Games Inc. 3.7 • 11 Ratings. Free; Offers In-App Purchases
Sonsuz mod neden şimdi çalışmıyor?
Mükemmel
İyi oyun ama bir geminin kilidini açmak için yeterli eşyayı topladıktan sonra bile onu kullanmak için nakit ödemeniz gerekiyor. inanılmaz.
Galaxy Invader: Infinity Shooter Free Arcade Game İndir
Hız ayarlama yeteneği, 78 yaşında yeni başlayanlar için harika. 5 günlük ücretsiz yolculuğum dolduğunda ne bekleyeceğinden emin değilim.
oyun çok iyi