Post by efenbreadarpho on Feb 10, 2022 20:08:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Go Escape! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Go Escape! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca banii ▞▞▞
▞▞▞ Go Escape! 2022 version ▞▞▞
Grafica a fost bună, dar restul a fost proastă. Ar continua să înghețe tot timpul, uneori saltul nici măcar nu funcționează. Ați fi putut adăuga și un joc mai bun.
Sibiu Escape se află în Sibiu, la 200 de metri de Piața Mare din Sibiu, și oferă cazare cu TV cu ecran plat.
Download Ticket On-the-Go Romania APK | APKfun.com
Un joc foarte plăcut, nu prea dificil, dar au fost părți care au fost o luptă, așa că nu a fost ușor să termin, ceea ce mi-a plăcut. Un joc solid pentru a trece timpul. Au fost unele erori care trebuiau remediate. Uneori aș fi blocat într-un obiect aleatoriu sau mingea va sări brusc în direcția greșită. Dar per total un joc grozav!
Dau acestui joc 1 stea pentru că are întârzieri, nu mă lasă să sară, o mulțime de reclame, platforme blochează un salt și atunci când lovești un plat pentru tine, drop-down instantaneu dacă rezolvi asta, s-ar putea să schimb 1 stea raring.
Get to play your favorite life simulation game - now ported for the mobile devices. ... Jocuri GRATIS Pentru TELEFOANE Android si IOS 2021 Pe acest canal,
Knight Escape Road. The town where Knight Tia was located was captured by. ... Use spiral wood to break out the walls and go.
7 secunde de joc, 30 de secunde de reclame, clătiți și repetați
La început mi-a plăcut foarte mult acest joc, dar după un timp nu m-a lăsat să mă mișc și sunt atât de multe adaugări!! repetă nivelul din nou!!!!😡😡
Joc distractiv și toate, dar când apăs pentru a sări, nu funcționează jumătate din timp și, uneori, lag salturi. Când apăs, nu sar imediat, mă lasă să sar o jumătate de secundă mai târziu.
Download Go Escape! v1.15 free on android - Andro-Mod
A trebuit să refacă nivelurile pentru că jocul nu a recunoscut că am ajuns la gol pentru că a apărut un anunț. Înțeleg că am nevoie de reclame, dar atât de multe anunțuri video LUNGI frecvente au oprit jocul. De asemenea, nu sare întotdeauna pentru o atingere. Prima dată mi-am dat seama că a fost greșeala mea, dar am continuat să se întâmple până la punctul în care era evident jocul.
o cantitate incredibilă de erori și lucruri care nu ar trebui să se întâmple. ar trebui să sară într-o parte în care sare în vârf în schimb, ar trebui să ia un teleporter, trece prin el. este o idee buna dar foarte prost facuta.
Go Escape! Zręcznościowe hxlq
Un pic plictisitor
Go Escape! Zręcznościowe hxlq
Am plecat într-un drum lung. Mi-am dezactivat wifi-ul și datele, așa că nu am avut reclame. Și am terminat toate cele 202 de niveluri chiar înainte să ajungem la destinație. Da, unele niveluri sunt frustrante. Doar că te face să vrei să-i învingi și mai mult. Îmi place modul în care introduce treptat noi mecanici, cum ar fi portalurile și plăcuțele de arc gândite la niveluri. Ele devin din ce în ce mai grele și jocul este extrem de captivant. Cu siguranță nu l-aș recomanda unui prieten cu probleme de gestionare a furiei lol. Am de gând să joc totul din nou.
Jocul cam provocator, dar nu suficient de bun pentru a suporta reclamele excesive și lungi. Dezinstalare
S-ar putea să fiu doar eu, dar când apăs pe ecran pentru a sări, nu se va înregistra și nu este telefonul meu, se întâmplă doar în această aplicație.
Acest joc este grozav, are o cantitate bună de reclame și uneori poate deveni provocator. Recomand cu adevărat acest joc altora.
de fiecare dată când voiam să omit un nivel, am vizionat un videoclip și apoi a trebuit să continui să încerc nivelul, așa că acest joc a fost o pierdere de timp.🙄🙄
Acest joc este atât de distractiv. Am jucat toate nivelurile și a fost foarte distractiv și simplu. Jocul spune că funcționează și mai multe niveluri.
Acest joc este uneori atât de frustrant, dar acest joc vă ajută și să vă relaxați și să vă îndepărtați de lume. Go Escape este fantastic 😊
Save The Girl કેઝ્યુઅલ mrm
Foarte bun
Nike, Pantofi sport pentru alergare React Escape, Negru, 7
(dacă geometrydash și tiktok au avut un copil) GG devs Sub 7 ore. Nivelurile ulterioare au fost cele mai distractive din cauza jocului corect. Plângerile mele sunt bătaia de joc cu sărituri instantanee de la nivelul anterior și jocul imposibil de citit. A fost destul de ușor din cauza fundalului meu geometrydash. a activat și modul avion pentru că jfc. voi băieți sunteți foame de ad asf.
Go escape este un joc minunat, nu sunt multe reclame. Este atât de distractiv, chiar și sora de 5 ani îi place și nu este atât de greu, adică unele niveluri sunt grele. Una peste alta, este un joc grozav. Îmi place și tu o vei face.
Daca chiar va place jocul il veti termina repede, de exemplu eu l-am terminat in 5 zile de cand l-am instalat. E bun daca te plictisesti
Această aplicație are un concept uimitor și are un potențial mare, dar execuția este teribilă. În primul rând, nici măcar nu știu ce se întâmplă în jumătate din timp. Şenile nu-mi spun dacă platforma se va deplasa înapoi sau nu, cât de repede merge sau când se înclină! Trebuie doar sa ghicesti! Iar aplicația nu înregistrează prea mult intrarea mea de salt, înfuriindu-mă. Videoclipurile nu funcționează, iar potențialul de brânză este mare. Exemplu la nivelul 66. A fost confuz, așa că aș sări cât mai repede de confuzie, sărind peste platforme până la capăt.
Acesta este un joc fantastic. Deși sunt prea multe reclame, este totuși un joc bun. Uneori poate fi frustrant, dar mă face să îmi doresc și mai mult să termin nivelurile
Am terminat toate nivelele. Abia aștept să mai apară și altele!
Espresso cu lapte To Go. 4,50 lei. Alege. Scurt. Lung. Ambalaj. Ambalaj (+1,00 lei). Product total 4,50 lei. Options total 1,00 lei. Grand total 5,50 lei.
Îmi place jocul, nu mă înțelege greșit, dar sunt câteva lucruri rele. Odată ce treci de toată prima secțiune, lucrurile devin mai grele. Dar a patra secțiune este imposibilă! Și nu spun asta pentru că sunt un noob, ci spun asta pentru că este! Așa că dacă ești în căutarea unei provocări, încearcă cu siguranță asta, dar și pentru mine, uneori, când dau clic pentru a sări, nu va sări! Așa că aș recomanda acest lucru dacă sunteți în căutarea unei provocări, dar dacă doriți ceva ușor, nu instalați!
Minunat joc. Foarte captivant. Vreau mai multe niveluri te rog. Am terminat jocul în 7 zile
Joc foarte bun, dar două stele pentru că eram la lv 60-80 (am uitat) și mi-am pierdut tot progresul
Stare bună, dar ating ecranul și trebuie remediată doza
Știri relaționate cu tagul: Jocuri Android - Pagina 12