Post by efenbreadarpho on Feb 10, 2022 20:02:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pošast Obramba Kralj ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pošast Obramba Kralj IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack neskončnih žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Pošast Obramba Kralj 2022 version ▞▞▞
hcgk
5 mes
Monster Verteidigung König Strategie aayb
Čudovište odbrana Kralj Strateške igre gubd
ena najboljših iger
Prosim naredite sekwil
Lose diamant je šel v lobby?
Toto Allen. 💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
ODLIČNA IGRA, ZELO ZASVISNA
WOW FANTASTIČNI OTROK
Monstru Apărare Rege Strategie dvw
Torej 😎 In zabavno
SEM ODLIČNA.
Lepa igra
Obožujem te sloge iger. Zdaj je toliko bolj poglobljeno.
۸+٫+٫۷۷=۷=۸تبینسطلشظ√√$﷼ وممتلبخهتکخم:-) :-) :-) **-+-
samo se sprašujem, da je posebna nagrada hrošča? piše, da ste pridobili predmet, vendar ga ni dodal v mojo zbirko... poskušal sem znova in znova mi ni dal niti kapljice pošasti, samo pravi, da ste dobili.. poskušal nadgraditi svojo pošast, vendar mi ni dal padca.. vsakič, ko počistiš oder, lahko dobim posebno nagrado..to je samo moj problem, razen da je igra dobra..
Zelo zasvoji in zelo zahtevno, veliko nadgradenj na izbiro. Nenehni oglasi pa so nadležni, saj vas po vsaki fazi preplavijo.
Resnično dobro
ta igra je zelo lepa igra
Igra igra
Resnično obožujem to igro
Obožujem igro, tako ljubke pošasti in neverjetne napade! Na tvojem mestu bi to prenesel!
Gjh
Res zabavno
jaz ljubim to igro
Touchgrind Skate 2 Sports jdse
ne vem, ker nisem igral
Τέρας Αμυνα Βασιλιάς Παιχνίδια στρατηγικής zwkj
Ne morem nehati igrati 🤩😍
Igra mi ni všeč, ker je to res op igralec z imenom, poskusi znova jutri. Ne najdem druge osebe, proti kateri bi lahko igral res mislim, da bi morali popraviti igro, prosim
Sprva presenetljivo zabaven, nima energijskega mehanika, ki je prijeten, ljubek vizualni dizajn, nima edinstvenosti, ni blizu uravnotežene, nadgradnje so dolgočasne, vendar neverjetno težko dosegljive, saj so zaprte za premium valuto, VELIKO nadgradenj je zaprtih za premium valuto (predstavljajte si genshin vpliv z uporabo primogemov za vzpon, če igrate GI), celo dnevna misija je zaprta za premium valuto, brez avtofarma, ne igrajte, če niste pripravljeni porabiti denarja. Manjka enote. Imel potencial.
dobro
Odlična igra, vendar je nekaj stvari, ki niso najboljše. Edini način, da dobite dostojno količino draguljev, je, da ves čas gledate dodatke. Polovica vašega časa igranja je gledanje dodatkov, naslednji pa so hrošči, če gledate dodatke, vam jih včasih ne dovoli več gledati in kot sem rekel, če poskušate dobiti dragulje, je to nekakšen problem in potem morate ponovno zaženi igro, še ena stvar, s katero imam največ težav, je, ko igram v areni in piše oprosti, igraj jutri.
v najboljšem primeru je povprečen
v redu
Sem herobrin in bog
Zabavna igra!!
Odlična igra.
Daj 10000 diamantov, dober si brat. Naredil si zelo zelo odlično igro. Verjamem, da mi daš 10 000 diamantov. Od tebe je odvisno, koliko dni po tem, ko daš diamante.
No v redu
Succu Gu🚹🚳
V redu je
neverjetno
Super dobra igra fantje
dobra igra, vendar jo moram posodobiti
Ta igra zelo uživa v igri😍😍😍op
Precej dobro
Monster Verdediging Koning Strategie nwp
Igral sem ga že prej, odločil sem se, da ga igram še enkrat, ker je bilo tako zabavno
Všeč mi je ta igra in jo je enostavno igrati ... tej igri dajem 5 zvezdic
To je relly lepo ok
Tako slabo
Odlične igre!😊
ပါခပအတသညဟ